Over mij

Welkom op mijn site!
Mijn naam is Ellen Koning-Kuhn. Na mijn opleiding  afgerond te hebben in 2019, mag ik mijzelf een gecertificeerd edelsmid noemen. Twee keer ben ik vereerd geweest om op Sieraad art fair te hebben mogen staan. Tevens ben ik vakdocent aan de opleiding edelsmeden in Amsterdam.
Mijn bedrijf is kleinschalig, persoonlijk  en aan huis. Mijn producten zijn handgemaakt. Als edelsmid vind ik het belangrijk om voor elke klant persoonlijk aandacht te kunnen hebben. Hierdoor is de levertijd soms iets langer, maar wel zoals u het wilt van mij! Naast mijn standaard collectie, ontwerp ik vrijblijvend, naar wens voor u een mooi sieraad. Of het nu gaat om een dierbare die u bent verloren ter herinnering of dat u, nu levend, iemand in ere wilt houden….tot trouwringen….. 
Tevens ben ik gecertificeerd silver artclay instructeur niveau 1 en 2. U kunt bij mij alleen of met een groep een eigen sieraad ontwerpen van zilverklei. Dit kunnen oorbellen zijn, een hanger of een ring. Tevens ook een as sieraad. Dit is een gezellige dag waarbij u uw eigen unieke sieraad zelf kunt ontwerpen en maken vanuit klei tot een geweldig 99,9% zilveren eindproduct! 

Mijn motto is   ”Van niets iets maken!”Struin gerust mijn site af naar iets mooi’s en eventueel om een leuke workshop te boeken bij mij!